С пренебрежително отношение се отнесе Федерацията по бокс и си

...
 
С пренебрежително отношение се отнесе Федерацията по бокс и си
Коментари Харесай

Пренебрегнаха шампион по бокс от Димитровград, не го взеха з...

 

С надменно отношение се отнесе Федерацията по бокс и си разреши да не включи в националния тим републиканския първенец в тежка категория за младежи +92 кг. Венко Павлов – Страшния от клуб „ Спартак “  (Димитровград). Това се оплака пред „ Марица “ юрист Венко Павлов – татко на младежкия златен медалист.

„ Попитах Българската федерация по бокс за какво синът ми не е включен в представителния ни тим за Световното състезание  в Испания. Писах на формалната фейсбук страница на БФ Бокс. Представих се кой самичък и какъв съм. Оставих си и телефонен номер за контакт.  Отговорът беше несъответстващ. Обясниха ми, че сходно питане трябвало да стане по формален път. Какво по-официално? Аз съм му татко. За мен това е срамотия и пренебрежение. Вземете си сменете управлението “, разяснява обстановката Павлов – Старши.  

18-годишният Венко Павлов – Страшния, взе при започване на предишния месец боксовата купа за младежи в тежка категория на шампионата в Горна Оряховица. Талантливият юноша сега е 12-класник в Спортно учебно заведение „ Стефан Караджа “ – Хасково. Само до преди няколко години, до момента в който учеше в  Пловдив, Венко печелеше медали и даже купа в леката атлетика, само че избра да стане боксьор.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР